2023. március 1., szerda

Orbán-fidesz szavazó cinkos vagy, és cinkos az is, aki hallgat!

Ennyire még soha sem volt a rendszerváltás óta kiszolgáltatva egy magyar állampolgár, mert a fortélyos félelem igazgat hazánkban, a médiában is, mert ott vannak a megvesztegetett, a zsarolható pártkatonák, és bármire képesek, bármilyen hazugságot képesek propagálni, archívumokat is megsemmisíthetnek, manipulálhatnak, használhatatlanná tehetnek értékes, Orbán-fidesznek nem tetsző dokumentumokat.

Az Orbán-fidesz "értelmiség", az Orbán-fidesz oligarchiák jelentős része Orbán zsebében van, és hasonló függőségi helyzetben vannak az állami szervek, cégek vezetői, beosztottjai, mert Orbán-fidesz kinevezettjei mind, és ennek megfelelően kiszolgálják Orbán-maffia propagandát, és cinkos részeseivé vállnak, többségükben családostól, egzisztenciálisan is. Iskolákban, a kórházakban, a postán, a nyugdíjintézetben, a szakszervezetekben, a médiákban is ott vannak beépülve alvó ügynökként, bomlasztóként, besúgóként, vagy vezetőként, vezető pozícióban, és mindenki tőlük függ.
Mert minden hatóságban ott vannak, a leépített fékek, ellensúlyok, a független hatalmi ágak rendszerében Orbán, és cinkos emberei ülnek vezetőként, és mindenkit ellenőriznek Orbán elvárásai szerint hazánkban, a kormány ellenőrzése viszont megszűnt, így Orbán maffia kezében vannak, Orbán-maffia részeivé váltak, és kiszolgálják azt.
Ezekben az intézményeben, cinkosként szolgáló hűbéresek kezében van az irányítás, és minden beosztott tőlük függ a takarítóig. Ezek a pártkatonák a maffia részei, amely hálóként szővi be hazánkat az államfőt is beleértve, és az ügyészség, a NAV, a Számvevőszék, a Választásibizottság, a Médiahatóság, az Alkotmánybírság, a Környezetvédelmihatóság, a titkosszolgálat, a rendőrség, a katonaság, a bíróság egy része is a kezükbe van, és stb. stb. /Török/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése